Welkom bij Hotel King's Court Amsterdam

LET OP !!! Wegens een samenwerking met de gemeente Amsterdam is Hotel Kings Court op dit moment een opvang voor Oekraiense vluchtelingen. Het is op dit moment helaas niet mogelijke om kamer(s) bij ons te boeken!!

Hotel King’s Court Amsterdam is gelegen op een unieke locatie in Amsterdam Nieuw West waar belangrijke verbindingswegen samenkomen.

Hotel King’s Court Amsterdam biedt haar gasten 97 comfortabele kamers. Alle kamers zijn voorzien van gratis wifi, flatscreen televisie, kluis, minibar en een waterkoker. Hotelgasten kunnen tevens gebruikmaken van het ontbijt in ons moderne restaurant. In ons restaurant serveren wij ontbijt. Onze gezellige bar is 24-uur per dag geopend. ( Alcoholische dranken van de live bar vanaf 12:00 - 21:00 )

We bieden onze gasten 25 beveiligd privé parkeerplaatsen ( €25 per dag ). Via deze website vindt u alle informatie over ons hotel. Wij heten u van harte welkom in ons hotel in Amsterdam.

Bekijk onze kamers

  • Gegarandeerd de beste prijs
  • Openbaar vervoer 2 min lopen! ! !
  • PARKEREN is € 25,- per dag per auto !
Voordelen van directe boeking:

Hotel King’s Court Amsterdam bevindt zich op 10 minuten afstand van het zakelijke district met het RAI convention centre en het bruisende stadscentrum van Amsterdam.

Om ervoor te zorgen dat iedereen van zijn verblijf in ons hotel kan genieten, verzoeken wij u de volgende huisregels in acht te nemen en deze door te geven aan uw medereizigers. Wij vragen u vriendelijk om de regels te respecteren.